Jointed Hearts Logo

Information till Försäljare

Vill du sälja saker under konventet? Det kan vi ordna!

Alla försäljare är jättevälkomna till konventet. Här bjuds försäljning av BJD-relaterade prylar och allt annat relaterat till östasiatisk populärkultur, modeller, andra dockor eller nörderi i stort.

Besökarnas försäljningsbord (BFB)

Här kan du lämna in saker till försäljning. Vi tar 10% av försäljningspriset i avgift (högst 200kr/objekt) om varan blir såld. Vid konventets slut hämtar du ut dina pengar/saker. Pengarna vi tjänar på försäljningen går till att driva konventet. Dockor som lämnas in till försäljning måste lämnas in tillsammans med certifikat, orginalbox, kvitto eller annat äkthetsbevis som köparen skall ta över om det finns. Ni måste även godkänna att våra säljare och intresserade köpare hanterar dockan försiktigt för att kunna undersöka dockans skick.

Förra året var besöknarnas försäljningsbord fullt av kläder, peruker, dockor med mera vilket var jätteroligt. Dock märkte flera som lämnade in saker till försäljning förra året att det ganska lång tid att fylla i vår försäljningsblankett och påsarna med grejer. Så för att i år underätta för både er och oss som jobbar i BFB så lägger vi upp samma blankett här i tråden så kan ni (om ni vill) förberda hemma och få mer tid att njuta av resten av konventet!

  1. Ladda ner blanketten och fyll i alla rader med en kort beskrivning av föremålen ni säljer.
  2. Skriv till oss (jointedhearts@gmail.com) hur många blanketter ni fyllt i för att få nummer till dessa.
  3. Stoppa alla föremål till salu i påsar och märk dem med blankettnummer och radnummer, föremålets innehåll, eventuell storlek, samt pris.
    Exempelvis: "0104. Svarta byxor, SD tjej. 100:-"
  4. Kom till konventet och lämna in föremål och blanketter till oss i BFB.

Här finns blanketter att ladda ner och skriva ut:

Det kommer självklart gå att fylla i blanketten och göra märkning på plats på konventet också.

Artist Alley

Vill du sitta i Artist Alley och sälja dina kreationer? Anmäl dig genom att beskriva vad du vill sälja till jointedhearts@gmail.com.

Försäljare

Vill du ha mer plats än ett bord? Då går du som försäljare och vi vill gärna ha en liten slant eller någon pryl till prisutdelning som betalning för platsen. Anmäl hur mycket yta du behöver och vad du säljer till jointedhearts@gmail.com.

Regler för försäljning:

  • Inga recasts eller andra plagiat får förekomma till försäljning på konventet.
  • Detta är ett barnvänligt konvent, vänligen håll dockor på display påklädda och skylta inte med överdrivet sexualiserande material.