Jointed Hearts Logo

Donatorer

Vi skulle vilja tacka alla våra sponsorer och donatorer här nedan - besök deras webbplatser och/eller besök dem under konventet om de infinner sig, de har mängder med fina saker och/eller dockor!

Dessa fantastiska företag har donerat till årets Jointed Hearts. Ge dem lite kärlek! ♥

Sponsors 2017

Förra årets sponsorer

Ringdoll

Ringdoll: Detta fantastiska dockföretag från Kina har donerat en otroligt vacker dock-outfit till Jointed Hearts! Den är i SD-storlek. Missa inte denna outfit, den är jättesnygg - precis som deras egna dockor. Besök deras webbplats för mer ögongodis!

Luts

Luts: Ännu ett fantastiskt dockföretag, även detta beläget i Korea, har skickat ett gäng coola grejer till oss:

  • Honey Delf ANKO (Real Skin Normal, blank)
  • 5 peruker
  • 5 par ögon i glas
Luts har varit en del av dockhobbyn väldigt länge och deras dockor, kläder och tillbehör är oerhört vackra och välgjorda. Besök deras hemsida!

geminick creations

geminick creations: geminick, som även är en del av Jointed Hearts Crew, har donerat en av sina absolut första gjutna kopior av sin första docka, Ask. För mer information om denna svenska dockmakare och hennes underbara skapelser, besök hennes hemsida!

Cuartos Dolls

Cuartos Dolls: Den fantastiska Cuarto bakom Cuartos Dolls har donerat en helt otroligt vacker kulledad drake till Jointed Hearts! Kika in på hennes hemsida för mer information och ytterligare ögongodis!

Dr Krow

Dr Krow/Krowbar: Dr Krow, eller Krowbar som han också är känd som, är en fantastiskt talangfull skulptör och dockmakare. I år donerade han en av sina egna skapelser till Jointed Hearts: en Mini!Lop!

Merry Doll Round

Merry Doll Round: Nuria från Merry Doll Round har donerat ett Ophelia-huvud i "cookie skin", en form av mycket tjusig tan skin. Huvudet är jättesött och paketet det kom i var ännu sötare! Fler av Nurias kreationer finns att beskåda på hennes hemsida, så kika gärna in där!

BFF Dolls

BFF Dolls: Duon bakom dessa kreationer har donerat en mini-BJD i form av en söt liten kanin, ett klädset till SD-dockor och ett par horn-accessoarer till årets Jointed Hearts! För att se mer av deras söta skapelser, besök deras Facebook-sida!

Lillim BJD

Lillim BJD: Ytterligare en svensk BJD-makare har donerat till årets Jointed Hearts! Lillim har donerat ett dockhuvud till oss - kika gärna in på hennes hemsida för att se bilder på det söta dockhuvudet och hennes andra fina kreationer!

Musume & Okasan

Musume & Okasan: Dessa underbara två, en mor och hennes dotter, har skickat en supersöt virkad poncho och en handväska i MSD-storlek till oss! Båda sakerna är helt handgjorda och i utmärkt kvalité! Besök deras Etsy-shop för mer information!

Hasels Aesthetics

Hasels Aesthetics: Anne, personen bakom Hasels Aesthetics, har donerat en klänning och en peruk till årets konvent! Bägge två är gjorda för hand och med stor omsorg. För att se fler av Annes kreationer, besök hennes Etsy-butik!

Twisted Tea Party

Twisted Tea Party: Tillsammans skapar dessa två världens sötaste sovsäckar för BJDs och de har nu donerat ett gäng av sina skapelser till Jointed Hearts! De kommer dessutom att närvara under konventet, så missa inte deras försäljningsbord!

Nathalie Dottax, aka LilliePid

LilliePid: Nathalie har donerat en galet söt ren-beanie i MSD-storlek till Jointed Hearts!

Pachara

Pachara har donerat ett set matchande överkast och kuddar som passar till en SD-docka! Perfekt för en som gärna sussar extra gott!

Katrin Lo

Katrin har donerat en supersöt, handmålad, liten figur till oss!

SweetNeat Crafts

SweetNeat Crafts.

Camilla Sonesson

Camilla Sonesson: Camilla har donerat tre superfina klänningar till Jointed Hearts! De är alla tre helt handgjorda.