Jointed Hearts Logo

Arrangera & Hjälp till

Idén till Jointed Hearts är enkel - vi är alla delaktiga, och alla hjälper till med det man kan i detta konvent. De som arrangerar en Föreläsning, Workshop, Meetup, Aktivitet, Utställning, Tävling, något annat eller är med och hjälper till i arrangörsgruppen får därför reducerad deltagaravgift. Som arrangör betalar man endast 100kr istället för 200kr i deltagaravgift samt är med och bidrar till det allra första Jointed Hearts. Vi gör alla detta för att stärka gemenskapen inom dockhobbyn
- var med du också!

Anmäl dig som funktionär här!

Anmäl din aktivitet här!

Vad är du bra på? Vi vill att du berättar! Arrangera en Föreläsning eller Workshop!

BJD-hobbyn är en av de mest kreativa hobbygrenar som finns och många kan något som andra inte kan. Det finns mycket att lära sig av varandra, så vilket tillfälle är bättre än att dela med dig av din kunskap på Jointed Hearts! Om du håller i en föreläsning eller en workshop under konventet reducers din deltagaravgift och du får glädjen av att inspirera många andra i denna kreativa hobby. Självklart står vi för kostnaderna för material och hjälper dig längs vägen.

Hur vill du träffa andra? Vet du hur man får folk att prata med varandra? Arrangera en Meetup eller Aktivitet!

Alla kan vara blyga i början, men du kan hjälpa till - engagera dig och gör något roligt tillsammans med nya som gamla vänner. Om du håller i en meetup eller en aktivitet under konventet reducers din deltagaravgift och du får glädjen av att möta nya människor. Självklart står vi för kostnaderna för material och hjälper dig längs vägen.

Vill du se det bästa som deltagarna kan åstadkomma? Arrangera en Utställning eller Tävling!

Kreationer, faceups, remods, sculpts och hybrider - det finns mycket vackert och många kreativta projekt att ta del av inom BJD-hobbyn och det är här din hjälp behövs. Ta med dina vänner och arrangera en utställning eller varför inte en tävling? Om du hjälper till att arrangera detta får du, förutom en reducerad deltagaravgift, även chansen att bli en av konventets nyckelpersoner. Du väljer själv kategorier och regler. Vi hjälper dig såklart med att göra i ordning lokal, deltagaranmälan via hemsidan, kostnader, m.m.

Har du en massa docksaker hemma? En mindre värld åt dockor? Ta med dig och arrangera Fotobås!

Att fota dockor är något av det roligaste man kan göra, vare sig det är sina egna eller andras. Har du ett gäng möbler i dockstorlek, roliga tillbehör, spännande accessoarer eller annat som andra dockentusiaster kan få ta glädje av några timmar? Arrangera en liten fotostudio! Hjälper du oss med detta får du reducerad deltagaravgift, men du ger framförallt dockägare chansen att ta fantastiska foton som garanterat kommer bli nya favoriten att hänga på väggen! Vi hjälper dig självklart med förvaring, att göra i ordning lokalen, kostnader som kan uppstå samt utskrifter om det behövs.

Har du en helt annan idé som vi inte ens tänkt på? Det går också bra!

Anmäl den så gör vi vårt bästa för att du skall kunna hålla i den aktiviteten.

Anmäl din aktivitet här!

Vill du vara med och bidra till konventet men ändå inte vara ansvarig för något? Kom och hjälp till i arrangörsgruppen!

Vi behöver all hjälp vi kan få av folk som kan tänka sig stå i entrén, städa, göra ärenden eller visa deltagare till rätta. Hjälper du oss reduceras din deltagaravgift, du får din teamledares eviga tacksamhet och du får självklart hänga i arrangörsrummet.

Anmäl dig som funktionär här!