Jointed Hearts Logo

Praktisk Info

Ett BJD-konvent för alla!

Jointed Hearts är ett BJD-konvent som kommer att gå av stapeln för tredje gången den 26:e augusti 2017 i Göteborg! Jointed Hearts är ett konvent för alla dockintresserade, och med detta konvent vill vi samla så många BJD-fans som möjligt på ett ställe. Konventet kommer att erbjuda: utställningar, dockrelaterat pyssel, workshops, föreläsningar, försäljning, och mer.

När?

Lör 26:e augusti kl. 10:00-21:00
Sön 27:e augusti kl 10:00-15:00

Var?

Adress: Falkgatan 7, Göteborg
Närmaste hållplats är Redbergsplatsen.
Resväg från Centralstationen är ca 8 min med någon av dessa:
Buss 17 mot Östra Sjukhuset,
Spårvagn 1 mot Östra Sjukhuset eller
Spårvagn 3 mot Kålltorp
Se även Västtrafik för vägbeskrivning med kollektivtrafik inom Göteborg.

Biljett

Inträdesavgiften är 200 kr för besökare. I avgiften ingår medlemsavgift i föreningen Scandinavian BJD Society. Föreningen använder pengarna till att genomföra konventet.

Volontärer kommer in gratis på Jointed Hearts. Vill man bli medlem i Scandinavian BJD Society och stödja föreningens verksamhet går det självklart utmärkt! Medlemsavgiften går på 100 kr.

Scandinavian BJD society är en icke-vinstdrivande organisation. Alla intäkter under Jointed Hearts kommer att gå till att driva evenemanget. Alla organisatörer och arbetare är volontärer och gör inga intäkter från evenemanget.

Tyvärr kan vi för närvarande inte ta emot internationella betalningar. Om du eller en bekant till dig bor utanför Sveriges gränser och vill besöka Jointed Hearts, vänligen betala kontant i entrén.

Hjälp till och delta! ♥

Skulle du vilja hålla en panel, föreläsning, workshop, meetup, eller hjälpa till att organisera konventet? Kontakta oss genast via jointedhearts@gmail.com för mer information!

VÄLKOMNA!

Alla är välkomna till konventet, oavsett om man redan har en docka eller drömmer om att köpa en i framtiden. Alla dockor är välkomna oavsett märke (med undantag av recasts).